Societat "Ateneu Musical" de Cullera - Web oficial

NOTA DE PRENSA CONCURSO DE COMPOSICIÓN EMILI GIMÉNEZ BOU

logo concurs

logo sage

CONCURS DE COMPOSICIÓ!!!

Finalitzat el I Concurs de Composició organitzat per l'entitat, podem celebrar el gran èxit d'aquest, comptant amb la participació de 41 obres d'una gran qualitat. Donada la qualitat de les partitures, han sigut premiades la major part d'aquestes, destacant les 7 Mencions d'Honor concedides. A més, 17 de les obres premiades seran interpretades per les diferents agrupacions de l'entitat.

Les obres presentades han arribat de diferents punts del territori nacional com Fuensalida (Toledo); Montoro (Còrdova); Madrid; Toro (Zamora); Santa Cruz de Tenerife; Mancha Real (Jaén); Haro (La Rioja); A Coruña; Almenara (Castelló); Callosa de Segura i Formentera del Segura (Alacant); Alberic, Manuel, Vinalesa, Almàssera, Benifairo, Moncada, Burjassot, Vilamarxant, Carcaixent i Almussafes (València). Així com de diferents punts internacionals com Paços de Ferreira (Portugal), Lucca (Itàlia), Hondures, Maastricht (Països Baixos).

Enhorabona a tots!!!
La Societat Ateneo Musical de Cullera, agraeix la col•laboració de la Fundació SGAE.

 

CONCURSO DE COMPOSICIÓN!!!

Finalizado el I Concurso de Composición organizado por la entidad, podemos celebrar el gran éxito del mismo, contando con la participación de 41 obras de una gran calidad. Dada la calidad de las partituras, han sido premiadas la mayor parte de estas, destacando las 7 Menciones de Honor concedidas. Además, 17 de las obras premiadas serán interpretadas por las diferentes agrupaciones de la entidad.

Las obras presentadas han llegado de diferentes puntos del territorio nacional como Fuensalida (Toledo); Montoro (Córdoba); Madrid; Toro (Zamora); Santa Cruz de Tenerife; Mancha Real (Jaén); Haro (La Rioja); A Coruña; Almenara (Castellón); Callosa de Segura y Formentera del Segura (Alicante); Alberic, Manuel, Vinalesa, Almàssera, Benifairo, Moncada, Burjasot, Vilamarxant, Carcaixent y Almusafes (Valencia). Así como de diferentes puntos internacionales como Paços de Ferreira (Portugal), Lucca (Italia), Honduras, Maastricht (Países Bajos).

Enhorabuena a todos!!!
La Sociedad Ateneo Musical de Cullera agradece la colaboración de la Fundación SGAE.

ENTITATS COL·LABORADORES