Banda Simfònica

Consulta d'assajos

Llegir més

Banda Jove

Banda Jovenil

Consulta d'assajos

Llegir més

Orquestra Simfònica

Orquestra Simfònica

Consulta d'assajos

Llegir més

Cor

coro

Consulta d'assajos

Llegir més

Conjunt Instrumental d'Iniciació

Banda Infantil FotoEl conjunt instrumental d'iniciació de la Societat Ateneu  Musical de Cullera va ser format  al curs escolar 2003–2004 per Jose Luis Grau Sapiña. El concert de presentació que va realitzar aquesta formació va ser a Nadal de l’any 2003 com a cloenda de les audicions nadalenques i amb un gran èxit per part del alumnes que tan sols contaven amb 8, 9 i 10 anys.

Aquest conjunt compta amb un gran nombre d’estudiants de primer, segon i tercer curs d’ensenyances elementals i la seua finalitat es que a través de l’experiència cresca la seua formació, afavorir la creativitat, conèixer els altres instruments musicals i com sonen, habituar-se al treball de l’assaig i , sobre tot, gaudir de la participació amb un grup instrumental.

Des de els seus inics, el Conjunt Instrumental d'Iniciació ha realitzat un mitjana de 4 concerts a l’any, participant en les trobades d’Escoles de Música de la Ribera Baixa, col·laborant amb diverses associacions  benèfiques com Baladre, lluita contra el càncer, etc.

Hui,  el Conjunt Instrumental d'Iniciació de la Societat Ateneu Musical de Cullera compta amb uns 50 membres de l’Escola de Música i cal nombrar, que des de l’any 2009 també forma part d’aquesta agrupació el primer grup de membres de l’Escola d’Adults, que comença a donar els seus fruits.

Actualment està dirigida per la seua directora Olga Alberola Clarí.

Assajos

DISSABTES 12,30 HORES - SALA RAFAEL TALENS