Banda Simfònica

Consulta d'assajos

Llegir més

Banda Jove

Banda Jovenil

Consulta d'assajos

Llegir més

Orquestra Simfònica

Orquestra Simfònica

Consulta d'assajos

Llegir més

Cor

coro

Consulta d'assajos

Llegir més

Director Banda Jove

oscar biendichoÓSCAR BIENDICHO GIMÉNEZ

Naix a Corbera l’any 1974 i motivat per l'interésmusical del seu pare inicia els estudis musicals de trompeta en la societatd'aquest poble amb elsprofessors Alfredo Soler, Enrique de Tenai José Fabra.

Estudia als conservatoris de Cullera i Carcaixent i posteriorment es trasllada al conservatori professional de música de València on obté el títol de professor en aquesta especialitat. Paral·lelament inicia els seus estudis de violí amb els professors Luis Roig i Catalina Roig.

L'any 1997 es trasllada a Múrcia per continuar amb la seua formació violinística, estudiant amb la professora Unur Palsdoïter, Emili Fenoll i el catedràtic i concertista de violí Joaquín Palomares.

L'any 1999 a Castelló finalitza els seus estudis de Violíi Música de cambra amb les més altes qualificacions amb el professor José Luis del Caño Cabrera.

Ha participat com a membre convidat en nombroses orquestres de la nostra comunitat i realitzat recitals de música de cambra en agrupacions de quartet de cordes així com de violí i piano. A més a més, la seva inquietud musical li porta a compondre tres pasdobles per a banda.

Dins el camp pedagògic és autor d’un mètode per a la iniciaciódel violí.

Ha assistit a cursos de perfeccionament de direccióde banda amb els mestres Enrique Garcia Asensio, Rafael Sanz Espert i José Rafael Pascual Vilaplana.

En la seva tasca docent ha impartit classes com a professor de violíen els conservatoris de Xàtiva, Dénia, Catarroja, Carcaixent, València i Cullera.

L’any 2001 es fa càrrec de la direccióde la Jove Orquestra i la Banda Simfònica de la Unió Musical de Sueca. Posteriorment serà també director de la banda jove d’aquesta societat.

Obté amb la Banda Simfònica els següents premis: Segon premi al I Certamen Nacional de Sarsuela a Madrid, Primer premi al I Certamen Nacional Vila de Dos Barriosi Segon premi al LXIV Certamen Nacional de Bandes de música Ciutat de Cullera, sent nomenat per unanimitat del jurat com a millor director del certamen.

En l'any 2002 i per concurs oposicióentra a formar part del cos de Professors de Música i Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana amb l’especialitat de violí.

En l'any 2011 es fa càrrec de la dirección de la Banda Jove de l'Ateneu Musical de Cullera amb la que obté  en l'any 2012, el primer premi en el I Certamen de bandes joves "Ciutat d'Alcàsser".

Actualment imparteix classes al conservatori professional de música “José Climent” d'Oliva i és director de la Banda Jove de l'Ateneu Musical de Cullera.